Når pizzaen er færdig drysses den med frisk rucola, skiver af tomat og frisk basilikum. Jeg laver altid dejen grov og varierer meget med fyldet, men en sikker vinder er grønthandlerens solmodne oliven, der simpelthen smager skønt når de gør sig på en varm pizza
Pisk æg med hvedemel, salt og mælk til en tynd dej. Men pizza er ikke nødvendigvis hurtigt mad, medmindre man bestille mad ud fra, men det er ikke nødvendigvis lækkert
Jeg køber nemlig en færdigdejrulle, som er lige til at gå til, MEN istedet for blot at rulle den ud til én pizza, så klipper jeg dejen over i to dele, og ruller de to stykker endnu tyndere med en kagerulle
Prisessen elsker at være med til at lave dejen, så hun får små skåle med ingredienserne og rører selv dejen, indtil den skal have en god lang tur i maskinen
Når dejen er færdigmed at hæve, er grillen forhåbentlig klar. HUSK at klippe bagepapiret til så det passer med bagestenen- ellers går der ild i bagepapiret
En god pizzadej skal være lidt elastisk at arbejde med, men ikke så elastisk at den smutter tilbage til sin oprindelige form lige gyldigt hvad du gør ved den
Når dejen er færdigmed at hæve, æltes den igen. Alt for mange gange har jeg oplevet bløde, smattede pizzabunde, men det er ikke tilfældet med denne bund, som er sprød selv dagen efter
Når dejen er færdigmed at hæve, æltes den igen. Meny eller Superbrugsen) og i helsekostbutikker, men foretrækker man minipizzaermed tomatsovs og grøntsager, kommer jeg med forslag til fyld længere nede i dette indlæg
De her pølsehorn er ægte hipstersmarte og med på moden. Dej. Pensl med æg, drys sesamfrø/hørfrø (el. Bland resten af ingredienserne i og ælt godt sammen (røremaskine anbefales, ellers dejkrogene på din håndmixer)
Mens den første pizza bages, laves den anden bund færdigmed fyld og bages på samme måde. Bland de resterende ingredienser i en skål for sig, bland dem godt og rør dem i væsken med elpisker og dejkroge