Re-make af yndlings-pizzaen fra Dolce Aqua. Rul dejen helt tynd ud og top medmozzarella revet i mindre stykker (lad dem lige dryppe godt af i et dørslag inden)
Deep Pan Pizza. Nytåret blev skudt i gang med et brag af en menu. lidt pizzaolie på. med lidt held kommer der lidt om det på bloggen ved en lidt senere lejlighed
Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Den ‘rå’ pizza inden mødet med den meget varme pizzasten og ditto “ovn”… Pizzaen var smurt med en fyldig “chunkey” tomat sovs og toppet med chorizo, grillet squash, grilllet peberfrugt og naturligvis mozzarella i to varianter samt frisk timian
en pizza-sten - ellers bare en bageplade med bagepapir. Jeg vil rigtig gerne dele opskriften med jer, måske den står på menuen til aftensmaden i morgen
Vi havde været i torvehallerne og få den mest fabelagtige pizza hos Gorms, hvilket fik mig til at google denne opskrift og eksperimentere lidt med at få mere varme i grillen
- Man putter tomatsaucen ind i ovnen, og deler sin ”hele” mozzarella i stykker oven på saucen. - Bagepladen skal have været inde i ovnen så den er varm, når man trækker pizzaen over på den varme plade, får pizzaen et varmechok, og bliver mere sprød
En lækker sommerpizza, der passer perfekt til det dejlige vejr, vi har nu. Skær osten i tynde skiver, skær tomaterne i halve og tryk kernerne ud af dem (nemmest med en tommelfinger…)
Bland godt og smør din tortilla med blandingen. Skær din mozzarella i skiver og læg på tortillaen. Tag tortillaen ud og læg parmaskinke, eller serano skinke, på tortillaen og pynt med rucola