2 dl minut-polenta 4 1/2 dl vand Salt Peber 250 g mascapone En slat sødmælk 2 stykker kyllingebryst med skind 3 gode (og bløde) små chorizoer (køb dem i Irma – de er gode) 3 skalotteløg skåret i [. 2 stykker kyllingebryst
Læg kyllingebryster og cherrytomater på polenta. Polenta er en af de italiensk klassikere, som efterhånden vinder lidt indpas i Danmark, og det er en god ting, for det smager faktisk rigtig lækkert
Italiensk kylling og polenta. Ugens tema. Italien. I denne uge laver jeg mad fra Italien, og det bliver nogle af de meget velkendte klassiskere fra ferien i Italien, så det er tid til at pakke ferieminderne frem og bare nyde smagen af sol og sommer
soltørrede tomater, kapers og polenta. Kylling. Kylling med oliven,. Sådan sparer du i januar. læg. budget, køb ind én gang om ugen, gå kun i én forretning, spis kål, rodfrugter,
Mandag Helstegt svinemørbrad med panzanella Tirsdag Sprødstegt kylling med chorizo og cremet polenta Onsdag Madklub Torsdag Indisk tomatsuppe Fredag Kokoskylling med bønner, agurk og tomatsalsa med lime- og kokosdressing Lørdag Go’ grill-bøf med whiskey-smør og grillede grøntsager Søndag Hvad fryseren kan byde på af rester
Mandag Sesam- og orangekylling Tirsdag Fiskefrikadeller på ristet rugbrød med asparges, “kaviar” og creme fraiche Onsdag Crêpes Torsdag Sprødstegt kylling med chorizo og cremet polenta (opskrift her) Hjemmelavet vanilleis til dessert Fredag Hjemmelavet sushi Lørdag Cashew-kylling Søndag Rester fra lørdagen