servere polentaenmed et drys revet parmesan. Det koger man ind til en tyk grød i vand eller bouillon, og smager til med krydderier, parmesan, krydderurter, eller hvad man nu føler for
tomater, gratin af kartofler og zucchini medparmesan og citron, Marios risotto med citron og timian, parpadelle med Karl Johan-svampe, bøgehatte, kantareller, champignon og de fra september hjemmetørrede pocchini’er, parmaskinke omviklet ægte bøffelmozzarella og parmaskinke på en lækker polenta, som var dejlig sprød udenpå, men stadig fugtig og blød indeni
Polentaen æltede jeg med hakket salvie, hvorefter den blev formet og skåret i skiver, der blev dryppet med olivenolie og lidt revet parmesan og grillet i ovnen
Smag til med salt og peber inden du severer dem til den cremedepolenta, som blot er den kogte polenta blandet med mascaponen og smagt til med salt og peber
Hæld polentaen i en lille bradepande foret med bagepapir. Rør minutpolentaen ud i vandet. Læg en skive parmaskinke på hver stykke kød sammen med et par salvieblade
Server straks tomatsauce med kødboller og polenta og drys med basilkum og friskrevet parmesan. Denne udgave er mere frisk og mindre snasket og bliver lavet med oksekød og polenta på siden
Og menuen stod søndag på marineret svinemørbrad med lækkert polenta som tilbehør. Det er en smule problematisk, men det kan klares - med lidt god vilje