Pulledpork burger – Pulledpork er vel nok den mest møre og saftige måde at få svinekød på. Skræl gulerødderne, og riv dem på den grove side af rivejernet
Det skulle være lidt hurtig aftensmad – så jeg ville prøvekøre Tulips udgave afpulledpork. Pulledpork har vi lavet mange gange på grill eller i ovn – men denne gang har vi snydt
Derfor var der af gode grunde ingen smag af røg i kødet. Weekenden bød på Pulledpork, og mange vil nok mene at dette er langt fra den originale udgave, da denne udgave blev tilberedt i ovnen
Eller du kan lave pulledporkaf den. Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Stegen egner sig i øvrigt også fantastisk til pulledpork. I en bradepande laves en bund af fennikel, champignon, stjerneanis, laurbærblade, fennikelfrø, hvidløg, kardemomme, salt og peber
, eller i salater og sammen med kebab og pulledpork. Jeg sylter nu ikke kun rødløg jeg ikke kan få brugt, jeg indkøber nogle gange rødløg til formålet – alene på grund af den lækre smag
Pulledpork er en god mulighed, men det er jeg ærligt talt ved at være bare en anelse træt af. En duft af steg, rosmarin, salvie, citron og hvidløg fylder huset og får tænderne til at løbe i vand
Christian har længe haft lyst til pulledpork, så jeg gik i torsdags i gang med at forberede et stykke nakkefilet, så den kunne komme i ovnen fredag aften og være klar til at spise lørdag
i en pulledpork burger. Coleslaw – De fleste anser nok coleslaw som værende af amerikansk oprindelse. Navnet coleslaw stammer fra det nederlandske koolsla – en forkortet udtale af kool salade – som betyder kål-salat