Jeg lavede pulledpork til frokostgæster, så det passede med at jeg satte stegen i ovnen inden jeg gik i seng dagen før, og så stod stegen i ovnen natten over og hyggede sig - forestil jer hvilken skøn duft der var i hele huset da vi stod op næste dag
Til sidst er det bare at lave dig selv en dejlig lille pulledpork sandwich og nyde. Jeg satte ovnen på 100 grader varmluft, kom en bradepande fyldt med vand og så til sidst fadet på en rist ovenover
Stegen egner sig i øvrigt også fantastisk til pulledpork. Brun stegen i en varm ovn på 220 grader varmluft, i ca. 6 timer på 100 grader varmluft, indtil den når en kernetemperatur på 80 grader. Stil ovnen på 220 grader varmluft, vend kartoflerne i lidt olie og bag dem i 20 min
Pulledpork er en god mulighed, men det er jeg ærligt talt ved at være bare en anelse træt af. Smør sværen med lidt af fedtet og læg den ind i ovnen på grill med varmluft, til den popper op og bliver sprød og knasende
Nakkestegen er det stykke, man tit bruger til pulledpork. Det går lettest, hvis man først pensler dem med lidt af det afsmeltede fedt fra stegen og så bruger grill med varmluft på ca
Hot pork i smørbagt brioche brød med bbq sauce, hjemmelavet coleslaw og pulledpork. Torsdag stod på Hot pork i smørbagt brioche brød med bbq sauce, hjemmelavet coleslaw og pulledpork
Så nærmede Superbowl sig og vi havde gået lidt og kigget på forskellige opskrifter på pulledpork. Den er inspireret af den som kvalimad bruger i sin opskrift på pulledpork