Smør et fad med lidtolie og læg sammenrullet rødtungerifadet. Ianledning af udfordringen har jeg været så heldig, at få tilsendt en lækker kasse med smukke rødtungefiler fra skagenfood
rødtunge. I går lørdag stod den på den lækreste menu ifiskens tegn. Østers til forret og appelsinsorbet med chokoladeganache til dessert - og så denne fantastiske havtaskeret til hovedret
I stedet for søtunge, som vi brugte, kan du også bruge rødspætte eller rødtunger. I går aftes havde vilidt at fejre, så den fik hele armen på middagen, som dårligt kunne blive mere luksuriøs
Bunden af et ovnfast fad smøres med olivenolie og dækkes af kartoflerne. Fladfiskeruller med blåbær på bund af kartofler - uhm, det lyder godt, men det gik helt ifisk
Som lovet efter weekendens noget "tunge" menuforslag, er forslag til denne uges middagsretter lette og sunde - men det er jo ikke ensbetydende med, at det ikke kan smage godt, også rigtigt godt
rødtunge, ising, skrubbe, torsk, sej eller kuller. Fisk to gange om ugen lyder det gode sundhedsråd. Det er ikke bare et godt råd, det er også et råd, som falder i god jord her i huset, hvor vi elsker fisk