om morgenen – så kan du tilberededinerørægimikroovnen. Men idaglig tale bliverrøræg også brugt om æg og mælk der tilberedes over vandbad – æggestand – og om æggeblomme rørt med sukker i en kop – æggesnaps
Røræg er nok om muligt endnu hurtigere at tilberede end blødkogt æg. Klik på linketi starten af denne tekst eller på billedet herunder, og få hele tre opskrifter på røræg
Scrambled eggs oversættes på dansk tilrøræg. Her er der dog divergerendemeninger om, hvorvidt æggene skal røres tilukendelighed under stegning, eller de skal skubbes sammen, så de blivertil større, mere luftige og bløde flager
Røræg tager ikkespecielt lang tid at tilberede på komfuret, men der er da lidttid at spare ved at komme den imikroovnen, samtidig med at hvis du er ved at tilberede den helt store brunch, så behøver du ikke tænke på mere på den
Rør gær ud i lunkent vand, tilsæt salt, honning, rapsolie, kommenfrø (kan poppes hurtigt på en varm pande, hvis man ønsker mere kommen-smag til brøddet) og grahamsmel, og rør grundigt
Skal du bruge en stor portionrøræg, kan det være en stor fordel at tilberede den iovnen. et drys grønt – purløg, dild, karse eller lignendeSådantilberedesrøræg