500 gram rabarber. 1100-200 gram jordbær. 1150 gram melVask og rens rabarber og jordbær. Skær rabarberstilkene i 1-2 cm stykker og halvér jordbærrene. 1Fordel dejen over rabarber/jordbærrene. 1Crumblen bages ca
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
med kakao og jorbær, med banan og kakao og med kokos og kiwi, en anden form for tærte med rabarber, en "morgenmadscheesecake" med skyr, en sommeragtig drømmekage med bær, samt en trifli med masser af havreknas, sommerbær og vaniljeskyr
Det gode ved crumble er, at du kan variere frugten alt efter sæson, fx kan du om efteråret skifte rabarber ud med æbler eller sent på sommeren med jordbær - og så er den nem og hurtig at lave, så hvorfor ikke gå igang med det samme
Jeg har tidligere bagt rabarber og jordbærcrumble, men det var med frosne rabarber og jordbær. Hvis du vil se opskriften med frosne rabarber og jordbær, så kig her
Imens rabarberne står og varmer, gøres jordbær og ribs klar. Den her crumble kreerede jeg en dag, hvor en bunke rabarber fristede mig, da jeg var med i Rema
selvom crumblen blev serveret indendørs, bragte duften af jordbær og rabarber. Nu er det både sæson for jordbær og rabarber, så det kalder næsten på en
JordbærRabarberCrumbleJeg har prøvet en del crumblekager efterhånden, men denne opskrift, som jeg har fra min svigerinde, er en sikker vinder, hver gang der skal bages kage i en fart eller laves en lækker nem dessert
Mine favoritter er rabarber/jordbær og så denne med blandede bær. )Vi havde en del frosne brombær i fryseren, som min svigermor har været så sød at plukke til os i sensommeren og de blev til gårsdagens crumble blandet med frosne købejordbær