I anledningen af jeg var så glad for at mine rabarber havde bestemt sig for at overleve vinteren og var kommet frem så bestemte jeg mig for at bage min ynglings kage i sidste uge og dele den med ham den dejlige og drengene
Jeg dryssede lidt frysetørret rabarber over kagen/crumblen inden servering. ) hvis jeg ville overraske ham med lidt lunt og lækkert til en sen kop eftermiddagskaffe på en kold novemberdag
Saml det bløde smør med mel, havregryn, sukker og hakkede mandler til en masse. Rabarber er perfekte til at lave en lækker crumble - den syrlige smag toppet med en sprød crumble er ikke til at modstå
også medmandler og kokos. Rabarbercrumble - bagt med friske rabarber. Så da pigerne fra bogklubben kom på besøg, skulle vi naturligvis have noget medrabarber
Jeg venter med at smulder crumblen ovenpå rabarberne til lige inden det sakl bages, så det ikke stå og bliver blødt af alt den væske rabarberne smider fra sig
Den her crumble kreerede jeg en dag, hvor en bunke rabarber fristede mig, da jeg var med i Rema. Det varmes op ved lav varme til rabarberne er møre, uden at være blevet helt til grød
Den færdige "crumble"Jeg søgte på nogle grundopskrifter på nettet og kombinerede dem og ændrede også lidt undervejs, jeg valgte at bruge de bær vi havde i fryseren så det blev en kombination af bærsymfoni, brombær og hindbær men man kan også bruge rabarber og her er hvad det endte med
Jeg havde brug for ny inspiration, noget som ikke kun var rabarbercrumble eller rabarbertrifli, så jeg fandt den her interessante måde med fyldet, og den smagte herligt
Den er i tre lag, med sandkage nederst rabarber i midten og crumble på toppen. Når bunden er bagt, fordeles rabarberne oven på denne og crumbledejen kommes på toppen