½ litermælk. - Husk at gemme en hel, hvis der skal være mandelgave. 4 portioner1tallerken færdig risengrød ( ½ litermælk, 3/4 dl ris og lidt salt)25 g mandler1 - 1½ spsk sukkerkorn af1vanillestang- eller 2 tsk vanillesukker2 spsk portvin2 dl piskefløde25 g smuttede hakkedemandlerEn lækker kirsebærsauce - eller Heibergs kirsebærsirup - uhmmmRisengrødenblandes med sukker, vanille og portvin. Risengrøden røres sammen med 2 skefulde flødeskum og blandingen vendes forsigtigt i resten af flødeskummen sammne med de hakkedemandler. 3/4 dl ris. 1 - 1½ spsk sukker. 1vanillestang. 2 tsk vanillesukker
Blandrisengrød, plantemælk, hvedemel, rørsukker og vanilje godt sammen i en skål. Mine opskrifter er selvfølgelig helt uden mælk og æg og så er de nemme atlave