S. å. b. l. e. v. d. t. n. i. g. w. k. o. a. u. r. s. j. m. ø. p. ,. F. D. æ. f. y. c. h. O. I. /. 2. 0. 4. (. ). 3. C. ½. T. M. H. 1. -. 5. N. 8. 6. P. J. ) l
I. w. e. k. n. d. b. l. v. å. j. g. o. B. t. r. æ. V. i. h. a. f. ø. s. m. u. O. P. J. p. y. ,. 2. 1. 3. 0. '. -. D. R. G. T. ". E. L. C. H. F. (. ). c. A. é. 4. S. /. M. 5. N. Y
Hvis man ikke har lavet roulade før, skal man ikke være nervøs for at kaste sig ud i det - det vigtigste når man bager roulade er at man ikke bager kagen for længe
Det endte med denne roulade, lavet af indfarvet lagkagebund og fyldt med hindbærmarmelade. Efter bunden var bagt, blev den smurt med hindbærmarmelade og forsigtigt rullet sammen til en roulade
Tag kagen ud og lad den køle helt af på en bagerist. Chokolade roulade er en god klassiker i det danske køkken, man kan købe dem færdige, men de er bestemt forsøget værd selv at prøve at lave
Og en roulade er netop en kage, der rulles uden om fyld for derefter at blive skåret i tykke skiver. Det er den samme slags dej, som lagkagebunde laves af, og den er altså lidt ”skør”
Når lysten til en hurtig lækker kage melder sig, så er det nok en af de hurtige kager man lave eller hvis der kommer uventet gæster, så kan den her hurtig laves
Inspirationen kom af, at jeg havde en klase bananer liggende og da jeg ikke lige have overskud til at bage en banankage (som tager en del tid i ovnen), så tænkte jeg at eksperimentere med det som fyld i en roulade
Fjern dernæst forsigtig bagepapiret fra kagebunden og smør/fordel syltetøjet på hele kagen (alt skal gøre imens den er varm), Rul tilsidst forsigtigt rouladen sammen