Rucola pinjekerner parmesan opskrifter

Rucola pesto

Kom bladene i en blender sammen med pinjekerner, pillet fed hvidløg, revet parmesan, revet pecorino, salt og en smule olivenolie
Ærtepesto pasta med langtidsbagte tomater

Ærtepesto pasta med langtidsbagte tomater

Og så lidt ristede pinjekerner på toppen også – det hele smager af sol og sommer. Pynt gerne toppen med de gemte pinjekerner, ærter og et par langtidsbagte tomater
Kylling, pasta og estragon pesto

Kylling, pasta og estragon pesto

Lige før servering vendes rucola i salaten. Blend estragon i en hurtighakker med pinjekerner, citronskal, saft, revet parmesan og hvidløg
Ramsløg pesto

Ramsløg pesto

Det er nu smagsløgene kommer i spil og du kan tilsætte lidt ekstra olie hvis den er for fast, rucola og basilikum hvis smagen er for stærk eller konsistensen for tynd eller lidt mere parmesan
Hjemmelavet pesto i en fart

Hjemmelavet pesto i en fart

Du kan erstatte basilikumbladene med enten persille eller rucola, men så kan den skarpe smag godt forstærkes, og derfor vil jeg anbefale at bruge mere parmesan og citron, da det kan neutralisere bitterheden
Hjemmelavet Pesto

Hjemmelavet Pesto

Har skiftet pinjekernerne ud med solsikkefrø som er med til at give en lidt anden med rigtig lækker smag til pestoen
Min Mor’s hjemmelavede pesto

Min Mor’s hjemmelavede pesto

2 store håndfulde rucola. 30 g Grana Padano (parmesan ost). 30 g ristede pinjekerner. 2 store håndfulde rucola
Clubsandwich

Clubsandwich

Mellem brødene lægges kyllingefilet rucola, tomater, bacon, parmesan, pinjekerner og bredbladet persille
LCHF-carpaccio-lækkerhed

LCHF-carpaccio-lækkerhed

Læg en lille håndfuld rucola ovenpå. Top det med de varme pinjekerner og friskrevet parmesan. Svits pinjekernerne kort på en pande - indtil de er blevet gyldentbrune
Inspiration til salat!

Inspiration til salat!

mynte, basilikum, bredbladet persille, rucola. tørristede frø og kerner, ristede pinjekerner, brødcroutoner, smuldrede poppadums

Kaloriebuffet - Frokost 350-400 kcal

150 g romain salat +150 g kogt kyllingebryst+1 tsk olivenolie + 20 g parmesan ost+10g ristede græsker eller pinjekerner (350 kcal). 100 g groft rugbrød+ en håndfuld rucola+100 g røget laks + lidt pesto. 200 gr tyndskåret rå tun, 1 tsk olivenolie+1 håndfuld rucola+10 g parmesan flager+½ skive groft rugbrød (356 kcal). 1 tsk olivenolie+1 håndfuld rucola+10 g parmesan flager+½ skive groft rugbrød (356 kcal)

SØD KARTOFFEL GNOCCHI

rucola. pinjekerner. Stegt gyldne i smør, så de nærmest lignede små klumper rav og med frisk revet parmesan (dengang var jeg vegetar)

Pizza med pesto og kartofler

Pynt med rucola og server den. Smid derefter osten og pinjekernerne på. Du kan også høvle lidt frisk parmesan over lige inden serveringen