Jeg har fået min mormors gamle rullepølsepresse i julegave. Den skal stå fremme til pynt, men den skulle nu også lige prøves til det, den egentlig er beregnet til – nemlig rullepølse
Det er efterhånden tredje år i træk at vi laver vores egen hjemmelavet rullepølse. Sådan en rullepølse lavet af et godt fedtfattig økologisk svineslag fra slagteren slår altså alle de varianter du kan få fra køledisken i supermarkederne
et stykke med rullepølse, en kartoffelmad eller måske et stykke med kylling. Guacamole til tacos, tortilla, nachos … ja, til en hvilken som helst mexicansk ret hører der sig guacamole – en ægte, mexicansk avocadosalsa
Stegen er lavet af slaget – ligesom en rullepølse – og den er særligt god i grill, hvor det meste af det overflødige fedt smelter af og efterlader mørt og lækkert kød med den der lidt røgede og letbrændte overflade
Stegen er lavet af slaget – ligesom en rullepølse – og den er særligt god i grill, hvor det meste af det overflødige fedt smelter af og efterlader mørt og lækkert kød med den der lidt røgede og letbrændte overflade
For, hvor man end sig vender hen, er der småkager, konfekt, sildemadder med karrysalat og en lille en til, rullepølse, rødkål, gløgg, æbleskiver og mange andre gode sager
Kom husblas ovenpå og fold rullepølsen sammen og bind den med kødsnor for at holde dem samlet. Kog saltlagen op med alle ingridienserne og lad den køle helt af inden rullepølsen kommes i
I efterårsferien tog jeg så et slag op af fryseren, jeg vil nemlig lave rullepølse. Jeg har efterhånden forsøgte mig med mange rullepølseopskrifter, men denne gang blev rullepølsen til på baggrund af tidligere erfaringer og fri fantasi