Det er mandag ogmed stort M. Hak den groft og drys udover salaten. Kogepladerne lever fuldstændigt deres eget liv de blinker og bipper i en uendelighed, så nu har jeg trukket strømmen
Hvis du er vegetar eller bare ikke spiser kød hver dag, kan du spise dem sammen med en god salat. Man kan fylde dem med alverdens ting og sager, her er de fyldt med broccoli ogostog det er altså ikke dårligt
Serveres til den kogte røgede skinke, salatog passer af sennep. Diverse grøntsager til salat. Madlavningsfløde, hvidløg, æg, ost, mælk og krydderi piskes sammen, og hældes over kartoflerne
Når de er kogt vendes det grøn pesto og derefter i rucola salatenBulgursalaten laves til iflg anvisninger på pakken og der blandes Romain salat iNu klar til servering - MUMS
Jeg synes, det var meget rart med en frisk salat ved siden af - men det er jo som altid en smagssag. Gedeosten går godt med den grønne pesto, og den sprøde skinke tilføjer lidt crunch og en god salt smag
Server den gerne med en frisk, grøn salat til. Du kan sagtens fylde galetten med andre kombinationer som karamelliserede løg, timian oggedeost / laks, spinat og asparges / en klassiker som broccoli, skinkeog feta / eller måske en sød version med bær, mørk chokolade og mandel-frangipane – husk dog at komme lidt sukker i både fyld og dej ved sidstnævnte