Endnu en af de gode frokostsalater, som både kan spises hjemme og på madpakken. Fordel æg i både herover og hæld dressingen over, hvis det skal spises med det samme
Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
Det er en af de retter vi spiste igen og igen i Thailand, da vi rejste rundt i sommers – og nu spiser igen og igen herhjemme Vi startede også hele turen ud med et madlavningskursus i Bangkok (læs mere her), som virkelig fik os fanget
Snit kålen groft ogkog i ti min under låg med vand og salt. Ikke desdo mindre smager det jo faktisk rigtig godt, og så er det nemt og meget budgetvenligt
D. e. j. l. i. g. r. ø. n. s. a. t. m. d. p. æ. …. k. o. å. b. c. M. h. v. ,. u. S. J. f. O. ”. L. G. C. Æ. –. (. 1. ). 2. -. 3. 4. ½. é. y. 8. 0. T. K. R
Kyllingebryst fyldt med Pikant smøreostog omviklet med bacon. Steg hvert bryst ved medium varme i ca. Her et lille bud på et dejlig let og hurtig aftensmåltid
Det er vel også bare en af den slags klassikere, som alle børn er vilde med. Min far hader alt med pasta (han er mere til kartofler), så dengang jeg var barn var det bestemt ikke for hans skyld, når mor Pia lavede lasagne
Jeg ved ikke, om det kun er på grund af, at den serveres skidenlørdag, at den hedder, som den gør, eller om det også har lidt med udseendet at gøre, for hvis du blot serverer æggenemed sennepssovsen – uden at skære æggene over og uden grønt – så ser den knap så indbydende ud
Har man lyst kan man også tilsætte spinat, bacon eller revet ost i sin cocotte. Franskmænd spiser ofte et let aftensmåltid til hverdag da frokosten ofte er det store måltid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.