Jeg bruger dem ofte direkte i salater, som en kilde til protein, og så salaten mætter godt. Rist cashewnødder på en tør pande med paprika og hvidløgsgranulat, til de er let gyldne
Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, cous cous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønne bønner, tomater, oliven, feta og basilikum
Kog bønnerne i kort tid, så de forsat har "bid", med lidt groft salt. turen går til Skejby Sygehus, for at mødes med en tidligere kollega til en frokostaftale
Jeg drømmer mig tilbage til de sene grill-aftener med gode sommersalater og kold rosévin. Jeg bruger ofte friske forårsløg i mine salater, da de ikke er nær så skarpe i smagen som almindelig løg
Bønnesalat mededamamebønner – opskrift. De smager eddermame også godt – undskyld mit sprog – og så ser de så flotte ud med deres runde former og klare grønne farve
Det har været mit nytårsforsæt og istedet for bruge flere bønner, linser mm. Heldigvis kommer solen frem ind imellem og Pinsen nydes med alle mulige hyggelige ting