Saucen bringes til kogepunktet, uden at komme op og koge (så skiller den). Sauce. På trods af rettens dyre råvare, så er den stort set ukompliceret at lave og tager ikke lang tid at tilberede
nyangbo chokoladecreme og varm banan/karamel sauce. Rigtig spændende, eftersom jeg ikke selv er nået længere, end til at bruge chokolade i den traditionelle chili con carne, når vi snakker hovedretter
Det ville være rart om man selv kunne tilpasse mængden af sauce. GRÅAND & VILD SAUCE. Da vi havde sat os godt tilrette ved et hyggeligt lille bord, hvor der dog var god plads til det hele kom der en tjener med et covertbrød til os hver
Det ville være rart om man selv kunne tilpasse mængden af sauce. GRÅAND & VILD SAUCE. Da vi havde sat os godt tilrette ved et hyggeligt lille bord, hvor der dog var god plads til det hele kom der en tjener med et covertbrød til os hver
J. e. g. l. s. k. r. h. u. m. o. j. a. ,. d. i. t. y. n. p. v. æ. å. ø. f. w. H. /. c. D. b. T. S. 1. 9. I. (. 4. ). 2. 0. %. 5. 7. F. ½. K. B. 3. P. 6. e g
Anret på en tallerken, sauce, hummerhaler, torsk og ræddikesalat og dryp til sidst med persilleolie. Når kødet tages ud af ovnen, vil der være en del saft fra kødet som bruges til at lave en sauce