Nedenstående gryderet skulle efter sigende have været Kong FrederiksLivret, deraf navnet på retten. Den serveres på en lokal restaurant i byen, men vi laver den også indimellem hjemme
Chillier skæres iringe og knoldselleriitern. Gullaschsuppe er en af Ungarns nationalretter, og er blevet kopieret, forandret og udvandet meget efterhånden som den er blevet populær i hele verden
skærtoksekød af en type der er velegnet til at simre f. Oksekødet skæres i passende tern og krydres godt med salt og peber, chorizoen skæres iskiver og løg og hvidløg hakkes
Man kan også vælge at bruge kyllingefilet, lammekød itern eller skærtoksekødtil retten. Til den her ret (græsk gyros) har jeg valgt svinekød (nakkekoteletter), skåret istrimler og marinereti et par timer
Du kan udskifte kalkunbrystet med hvad du har lyst til så som skærtoksekød, fisk eller kylling, har dog aldrig prøvet fisk så vilikke hænges op på om det bliver noget skidt