½ dl skyr (eller græsk yoghurt). Man kan selvfølgelig variere grøden på et utal af måder, bruge forskellige bær og nødder og meget andet, men lige nu, hvor man kan få de flotteste, sødeste blåbær til rimelige priser, synes jeg, at de skal have lov at pryde min og måske din morgenmad
Blåbær smoothies. En pose blåbær 250 g ( evt gem lidt til at pynte pandekagen med ) 2 dl sødmælk 1 dl skyr 2 dl æblejuice 2 spsk sukrin gold ( kan evt bruge alm sukker ) Servere pandekagen med Græsk yougurt , honning og blåbær. 1 dl skyr
Server den med neutral skyr toppet med friske blåbær og frysetørret bær, som vist her. Start med at fordele blåbær, hindbær og små stykker fra fersken i dine soufflé-skåle, og vend dem lidt rundt, så stykkerne ligger imellem hinanden
Tilsæt skyr, mælk, citronskal og citronsaft og vend det hele sammen indtil dejen er helt ensartet. Ud over den kage min mand lavede til mig (lagkage med hindbærmousse og mousse med perbermynte-ritter sport), lavede jeg selv denne lagkage med citron og blåbær
Pink havregrød er dog stadig populær hos Simone og den er både sund, velsmagende og meget mættende, da den er toppet med skyr, banan i skiver, valnøddebrud og lige lidt honning
Svansø har lanceret to Skyr Topping´s den som ses på billede med blåbær/acerola og en med appelsin/ingefær, de kan endnu ikke findes på deres hjemmeside Svansoe
kagen som en sund dessert og server den med lidt fedtfattig vaniljeis eller skyr. kagen på billederne er lavet på en halv opskrift og pyntet med frisk mynte, sukrin melis, kakao og blåbær
Vi spiser som regel skyr og frisk frugt, som du kan se på billedet nedenfor. Det behøver dog ikke være jordbær, blåbær og banan, det kan lige så vel være brombær, hindbær og æbler eller pærer