Evt brug el elpisker med kroge til at starte med og derefter fingrene til at smuldre det sidste med. Tænd din ovn på grill-funktion og bag kagen et par minutter til marengens er let gylden (ca
(Af nogen måske bedre kendt som smuldreæblekage). Det er lettest bare at skære smørret i lidt mindre stykker, og så smuldre det hele sammen med hænderne, til det har en nogenlunde ensartet smuldrende struktur
Jeg lavede dejen i min foodprocessor – det går super stærkt – men dejen kan selvfølgelig også laves ved at smuldre smørret i melet og sukker, og så samle dejen med æggeblommerne
Rør hvedemel med havregryn, brun farin og smør til en smuldre dej. Server kagerne lune evt. Fordel kompotten i små ovnfaste skåle og top med smuldredej
Smuldredej. Kagen blev SÅ lækker, hvis jeg selv skal sige det – det mente mine gæster heldigvis også. Brug dine hænder til at smuldre dejen godt sammen