Den optøede spinat er fyldt med væske, hvilket skal presses ud med hænderne. Spinaten og dilden fordeles nu ud i bunden af tærtefadet, og herefter fordeles den røgede laks ovenpå
Fjern skindet fra laksen og steg den kort af på en pande med lidt olie og skær den ud i mundrette stykker, vend laksen forsigtig i sovsen sammen med grovhakket spinat
Kom den skyllede spinat på panden og skru ned til middel varme og lad spinaten falde sammen, rør lidt rundt i det og når al spinaten er våd tilsættes fløden og det hele bringes op at koge til en tyl sovs opnåes
Tilsæt nu spinaten til sovsen. Melbollen vil blive til en meget tyk masse for tilsidst at blive en lækker hvid snasket masse (også kaldt en opbagt hvid sovs)
Mums, mums, mums – Tortellinier er perfekte og absolut nok i sig selv, men for lige at toppe med et ekstra kirsebær på kagen, så skal tortellinierne da snaskes ind i en cremet sovs
skal der lasagneplader på igen og derefter et lag græskarsovs, et lag spinat og. Her er lasagnen fyldt med en krydret og blød græskarsovs lavet på hokkaido sammen
Den friske spinat vaskes grundigt og det sikres, at den er helt fri for sand. Herefter vendes det ud på en varm pande, hvor spinaten hurtigt falder sammen
Start med et lag af sovs + lidt mornay og fordel lidt af spinaten udover. Jeg foretrækker at blende de hakkede tomater, da jeg synes det passer bedst til lasagnesovsen