Skær baconen i mindre stykker og steg stykkerne, til. Jeg havde noget hvidkål der skulle bruges og hvidkål passer jo rigtig godt sammen med bacon, så det var udgangspunktet
Skær bacon i mindre stykker og steg dem i en stor gryde til de er sprøde. Lad være med at komme salt i inden det har kogt op, bacon og bouillon kan nogle gange bringe salt nok til retten
Stegbacon sprødt på varm pande. Kan laves dagen i forvejen , hvis man evt skal have gæster. Kom kotteletterne i et ildfast fad og halvdelen af baconen oven på
Imens steger du bacon. Server suppen med bacon på toppen. 1 hokkaido græskar1 stor tomat3 fed hvidløg1½ tsk chili1 tsk cayennepeber1 tsk salt & peber1 sjat naturel yoghurt2 tsk citronsaft1 dåse kokosmælk1 pakke baconSådan gør du. 1 pakke bacon
Stegbaconen semi sprød- har brugt den fra Irma uden dextrose. Så jeg gik straks i gang om eftermiddagen, med at kreere en lækker salat af min nyerhvervede broccoli
Steg kyllingen indtil den er mør, det tager ca. Den sidste ½ time drypper man stegesky over kyllingen. Kyllingen er meget enkelt, det tog ikke 10 minutter før den var klar til at komme i ovnen. 100 g bacon eller spæk. Læg bacon eller spæk ovenpå kyllingen og sæt den i en 240 grader varm ovn, skru ned på 190 grader når fedtet er smeltet fra bacon/spæk. 100 g bacon eller spæk
Tilsæt timian og forårsløg og steg videre ved svag varme i ca. 250 g rødspættefileter150 g bacon200 g ærter320 g kartoflerEn lille håndfuld feldsalat (udeladt)5 forårsløg2 spsk. 75 g smør eller olie til stegningVend rødspættefileterne i mel tilsat lidt salt og peber og steg dem et par minutter på hver side. )Skær baconen i stykker på 1 cm og steg det gyldent på en pande
Rigtigt skal det jo laves med flæsk og det vil jeg også anbefale, men skal det blot være som lidt ekstra til frokosten eller nemt til flere, så brug baconskiver