Steg opskrifter

Cuvette steg - sous vide

Cuvette steg - sous vide

Cuvette steg - sous vide - YouTube 1 cuvette på ca. Cuvette steg - sous vide - YouTube 1 cuvette på ca
Steg med SPRØD sværd

Steg med SPRØD sværd

F. ø. r. s. t. o. g. f. r. e. m. m. e. s. t. s. k. a. l. m. a. n. s. ø. r. g. e. f. o. r. a. r. s. v. æ. r. d. e. n. e. e. r. g. o. d. t. r. i. d. s. e. t. H. e. r. e. f. t. e. r. ". s. m. ø. r. e. s. ". s. t. e. g. e. n. m. e. d. g. r. o. f. t. s. a. l. t. P. l. a. c. e. r. s. t. e. g. e. n. i. e
Svinegod steg

Svinegod steg

langtidsstegning. Så er stegeposer det nye sort i din husholdning. stegeposen til at marinere dit kød i og herefter komme den i ovnen til op til
Seitan steg med fyld

Seitan steg med fyld

De sidste par år, har jeg spist nøddesteg juleaften (ja, ja, jeg ved godt det er tidligt at tænke på jul, men maden bliver jo klart bedst, hvis man øver sig i rigelig god tid
Steg med SPRØD sværd

Steg med SPRØD sværd

Herefter "smøres" stegen med groft salt. Placer stegen i et lidfastfad med lidt plads omkring om stegen
Vi elsker kuglegrillen! How to gril a steg!

Vi elsker kuglegrillen! How to gril a steg!

V. i. h. a. r. m. a. s. s. e. r. a. f. v. e. n. n. e. r. o. g. k. o. l. l. e. g. e. r. d. e. r. s. l. e. t. i. k. k. e. k. a. n. f. o. r. s. t. å. v. i. g. r. i. l. l. e. r. s. å. t. i. t. D. v. s. f. l. e. r. e. g. a. n. g. e. o. m. u. g. e. n. ,. o. g. s. å. h. v. i. s. d. e. t. s. m. å. d. r. y
Restemad med steg: Kroketter med italienske aner

Restemad med steg: Kroketter med italienske aner

Restemad med steg. Det sidste stykke af en steg kan godt være lidt tør og kedelig på tredjedagen. Kroketter er en god løsning, og denne opskrift kan bruges med stegt oksekød, gris eller kylling
RUGPANDEKAGE M. STEG OG GRØNT

RUGPANDEKAGE M. STEG OG GRØNT

STEG OG GRØNT. Pandekagerne steges på en middelvarm pande i et par minutter på hver side. - en rest culottesteg skrået i strimler
Pulled pork

Pulled pork

Læg stegen i et ovnfast fad – ikke for stort bare lige nok til at rumme kødet. Stryg Rub-tiden, og brug nogle gode krydderier i stedet, og steg kødet i ovnen ved højere varme end de 110°-130° C grillen holdes på. Sæt fadet i ovnen, og steg til kødet er så mørt at det kan trækkes fra hinanden med et par gafler – 4-5-6 timer afhængig af kødets størrelse. Skærer du kødet i tykke skiver inden stegning kan du nøjes med at lade det stege i 2-3 timer, men noget af det saftige går af
Portobello burger

Portobello burger

Steg kødet som du selv ønsker – jeg elsker når det er en smule rødt indeni. Jeg er blevet helt tosset med portobello burgere
Broccoli-mandel “kødboller”

Broccoli-mandel “kødboller”

Form dejen med skeer og steg dem på panden i lidt olie. I weekenden havde jeg min søster på besøg og jeg syntes vi skulle have noget lækkert vegetarisk mad
"SYDENDE SAIGON CREPES" - VIETNAMESISKE SPRØDE CREPES M. REJER OG SVINEKØD (BANH XEO)

"SYDENDE SAIGON CREPES" - VIETNAMESISKE SPRØDE CREPES M. REJER OG SVINEKØD (BANH XEO)

Dæk panden med et grydelåg eller lignende og lad crepe'en stege i ca. )1 lille løg, finthakket250 g svinebov eller koteletter (kyllingebryst kan også bruges), skåret i tynde skiver12 rå medium rejer eller 24 små, pillet og drænet8 dl bønnespire4 dl hvide campignon, skåret i skiver, tørstegt og drænetINGREDIENSER TIL TILBEHØRVietnamesisk dippingsauce1 salathoved (f. Tilsæt det kvarte af mængden af løg, svinekød og rejer og steg i 15 sekunder. Læg 2 deciliter bønnespire og 1 deciliter tørstegte champignon på den ene halvdel af crepe'en - tættere på midten end kanten af dejen. Fjern grydelåget fra panden og lad crepe'en stege videre i 2-3 minutter, indtil den er sprød. Hvis bunden ikke er brun, steges crepe'en endnu 1-2 minutter
Falafler

Falafler

½ liter olie til stegning (f. Varm olien op i en stegepande eller gryde ved middelhøj varme. Steg ikke for mange falafler ad gangen, så olien ikke taber varme
Lille nem og lækker forret med laks og spinat

Lille nem og lækker forret med laks og spinat

Smør til stegning – og selvfølgelig salt og peber. Steg løget klart og blødt i smørret. Laks og spinat er en rigtig god blanding – klassisk, men det bliver det ikke ringere af