Salaten kan sagtens spises solo, men gør sig rigtig godt som tilbehør til alle former for stegt kød. Jeg har brugt rosenkål, som jo er en lidt udskældt grøntsag, men du kan sagtens bytte den ud medspidskål, hvidkål, rødkål eller andet, hvis din aversion er for stor
Jeg elsker alt med peanutbutter og alt asiatisk, og den cremede peanutbutterdressing går super godt til de sprøde grøntsager, den stegte ost og nudlerne
Vend til sidst fintklippet purløg i og smag til med salt og peber samt juster med citron & honning. Rør en dressing sammen af cremefraiche, mayonnaise, dijonsennep, honning og citronsaft og vend den saltede kål deri (hæld evt
Tilsæt persille, citron, honning, peber, salt og smag til. Skyld de udhulede auberginer med vand. Sæt auberginerne i et ildfast fad eller bradepande og fyld dem med grøntsags-ris fyldet så der bliver top på
1 stor gulerod reven 1 stor håndfuld snittet spidskål 2 spsk græsk yogurt 1 tsk honning 1 lille tsk sennep Salt Peber Det hele vendes sammen nogle timer inden servering. 1 stor håndfuld snittet spidskål. 1 tsk honning