Førhen har jeg altid stegt flæskestegen efter min mors anvisninger og den har da også altid smagt rigtig godt, men det har været svært at få alle svær sprøde – og ikke kun dem på midten
Flæskestegssandwich er en god anvendelse af resterne fra flæskestegen dagen før, hvad enten det er god, saftig flæskesteg af nakke- eller svinekam eller en god, gammeldags ribbenssteg
Her kan du se opskriften på svinekamstegt på den sædvanlige (ikke langtidsstegte) måde. Man skal være opmærksom på ikke at komme for meget vand i fadet, når man steger en svinekam, da det er begrænset, hvor meget smag en
Inden for de sidste år har jeg opdaget skinkeculotten, som er et super godt alternativ til svinekam, når man ikke lige går efter de sprøde svær på toppen
Da Christian kom hjem fra Irland sidste weekend, lavede jeg en rigtig lækker langtidsstegtsvinekam. Det er en tradition fra min familie, hvor min mor lavede mange fade super lækkert smørrebrød, som vi spiste af, efter vi havde været ude og skyde fyrværkeri af over midnat, og der var rigeligt til de næste dage også, så der var nem, lækker mad, når man var træt i hovedet og ikke orkede noget
Det blev til et stykke stegtsvinekam med kirsebærsovs. I England fik vi en gang stegt ungand i en sovs af friske kirsebær – og vi ved jo fra julemaden, at det, der passer til and, også passer til gris
Inspireret af opskriften på Svinekam med Kirsebær fra i sommer. Træerne ligger næsten ned, og himlen har det der renblæste udseende indimellem skyer og byger, der trommer som hagl på ruderne
Man kan bruge flere udskæringer til flæskesteg, mange vil nok bruge en svinekam / kamsteg, men jeg foretrækker at bruge nakkekam, der har lidt mere marmorering og giver mere smag, samt hjælper til at stegen ikke bliver tør
Herefter følger svinekammen på ca. Udover at tænke over hvilken udskæring du vælger, så kan du også gøre flæskestegen sundere ved at skære fedtet under sværen af, når du har stegt din flæskesteg
Kotelet af marmoreret svinekam med bønner, stegte æbler og Æble juc. Grisens grovudskæring - Svinekammen er markeret med kasseI min "serie" om grisen er vi nu nået til Svinekammen, dvs