Kalvefrikasséen serveres med kogte kartofler og syltede rødbeder. Kødet bliver så mørt, at du kan tygge det med øjenbrynene eller øjenvipperne, eller hvad det nu hedder
Du kan eksempelvis servere krebinetter medstuvede grønærter – som på billedet – og kogte kartofler. Nogle mener, det har noget med paneringen at gøre, og andre, at det har noget med kødet at gøre
kogte eller stegte kartofler. Rør kødet med salt, peber, æg, løg og mel. Frikadeller og stuvede grøntsager er meget dansk, og en gang i mellem er det lige netop det man har lyst til
Panerede karbonader medstuvede ærter og gulerødder. - Stuvede gulerødder (skulle blot varmes). Frikadeller og kartofler røg i ovnen, og imens havde jeg to gryder igang med remoladesaucen og stuvingen i den anden
Nogle vil nok mene at der manglede kartofler, men kålrabien mættende simpelthen SÅ godt. Så jeg fulgte næsten en opskrift jeg engang har revet ud fra et ugeblade og serverede det medmedister
Stegte skrubbefileter med citronbagte løg Dejligt velsmagende fisk med lige så velsmagende tilbehør. Krebinetter medstuvede grønærter En dejlig, dansk ret lavet fedtfattigt