Sammenligning med frozen skyr. I dag slutter årets julekalender, og den slutter med et brag af en nytårsdessert - to sunde udgaver af GELATO-IS uden tilsat sukker
Is og skyr blendes med en stavblender. Derfor er det også et vigtigt punkt at forholde sig til, hvis man prøver at skrælle ind til fornuften og skabe lidt sundere vaner
Bananpandekager med friske bær, vaniljeskyr og en frisk gulerodjuice med appelsin, æble og ingefær. en lille smule flydende sukrin (hvis dine bananer ikke er modne)
Bananen giver den søde smag, mens skyren giver den ”bløde” konsistens og bidrager med proteiner. Solen skinner over København, og I skal ikke snydes for min favorit sundhedsis
Den mætter utrolig godt og længe, da isen er lavet på kvark, som har samme proteinindhold som skyr. Samtidig er den proppet med mandler og chiafrø, som giver din krop sunde fedtsyrer samt kostfibre, der stabilisere dit blodsukker og øger mæthedsfornemmelsen
Derfor har Hjerteforeningen også været ude og anbefale folk, at de spiser en velballanceret og sund kost, hvori mørk chokolade i moderate mængder indgår
Jeg er gået over til kvark i stedet, fordi kvark har en mere fast konsistens, også når den blendes med andre produkter, hvor skyr i modsætning bliver utrolig vandet