Skindstegt kulmule, Tilapia, laksog Helleflynder kan klart anbefales. I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocheret torskmed ramsløg og æble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
Jeg har laget en tomatbasert suppemed safran, grønnsaker, laks, torsk, reker og blåskjell ✿. Tilsett hermetiske tomater og fiskekraft, og smak til med salt og pepper
Når vi ikke akkurat var kjempe sultne passet det godt med en fiskesuppe. Ole Marius synes suppen var veldig mektig, det var den også, men veldig god altså
SOLYANKA - Russisk restesuppe - medlaks. SOLYANKA en tykk, krydret og syrlig suppe, som er vanlig i Russland og andre stater i det tidligere Sovjetunionen, samt i Tyskland
Fiskesuppemed altfor mye olje og reker som har svømt i en boks med saltlake. Ris til fiskesuppe har jeg aldri fått servert før, de kaller det for gryte, men gryte er mye tykkere
Kogelagen gemmes, og kan bruges til sauce, bouillon eller suppe. - Finnerne klippes af i retningen fra hale mod hoved- Fisken skrabes for slim fra hoved til hale ( hvis det ikke lige drejer sig om en karpe)- Fisken skrabes for skæl fra hale til hoved- Skrab rygblod og sorte rester af bughinden ud med en mindre kniv- Skyl derefter fsken i flere hold koldt vand både ud- og indvendig- Dup fisken tør med køkkenrulle