Smelt smørret i en gryde og kom chokoladen op til smørret og lad det smelte sammen, mens du rører. Tilpaskonfektagtig og fløjlsblød i munden til at blive ny favorit
Brødet er rigtig godt at lave hvis man ikkelige har tidtil at vente på et koldhævet surdejsbrød. Et Hvede grydebrød er et meget luftigt brød der ikke skal æltes og som bages i en gryde
Brug et surdejsbrødi stedet. Svitshvidløg, løg og fennikeliolieni en gryde. Bare ordet ’hvidløgssuppe’ får ganen til at svide og øjnene til at løbe i vand, men så stærk behøver en hvidløgssuppe slet ikke at være
Jeg har lavet opskriften sammen med mine søde venindeMaria, og vi blev enige om, at det ville passe super godt med en skive af hendes surdejsbrød eller mit nemme grydebrødtil
Vi brugte friskbagteskiver af surdejsbrød fra bageren. Har du tømmermænd, seriøse smeltet oste-cravings eller bare lyst tillidt forkælelse på en søndag morgen som denne
Det her er det perfekte surdejsbrød. Man så "Verden bedste brød", brød bagt igryde, koldthævet, på surdej, gennemtæsket i en røremaskine, eller lavet på en dej der kun lige knapt måtte røres i
Til hovedretten skulle vi så endelig have lidtgryderigangtil saucen og peperonata´en. Har lige fået rørt latter-musklerne over billeder af halv-gamle limbo-danserei højt humør fra Nytårsaften