Svinemørbrad har jeg ofte brugt til den almindelige gryderet, men jeg er kørt lidt træt i den så glæden var stor da kæresten fandt en ny opskrift vi kunne prøve
Svinemørbraden afpudses, og skæres i mundrette stykker. Ja, det er snart ved at være på det sidste med gryderetter og kartoffelmos, foråret er jo på vej
Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
- læg kødstykkerne i en gryde. - kom det hele op i gryden til kødet. - kom bacon, løg champignon på stegepanden med resten af paprikaen og svits det af i 5 minutter under omrøring. 2 svinemørbrad, renset og skåret i lidt tykke skiver, som bankes lidt flade. 250 g champignon
champignoner i halve på panden. Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
Afpuds svinemørbraden for sener og fedt, og skær den i skiver på ca. Kom tomatpuré og hakkede tomater i gryden med champignon og løg, og lad det simre ved middel varme
Gryderet med grønsagsspagttiEfter det første forsøg med at lave spagetti af gulerødder, skal der prøves endnu flere grønsager og jeg købte derfor en squash og en stor salatagurk som blev kørt igennem min nye spiralizer
I gryden med løg tilsættes champignon og peberfrugt. champignon renses og deles i halve, rødløg grofthakkes, peberfrugt i tern eller strimler, tomater i mindre stykker
Svinemørbrad i fad med et ekstra lille piftDessert. Herudover har jeg tilført lidt "luksus" til retten i og med, at jeg har brugt svinemørbrad istedet for koteletter