Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspiration til hvilke retter, man kan sætte påtapasbordet, kommer her et par forslag
Her kommer endnu en opskrift på en lille lækker snack, som kan bruges som en af mange små retter til en lækker sommer tapas eller som en lille foret eller appetizer inden grillmaden
Kan bruges til tapas, til forretten, som tilbehør, i en burger. Jeg har aldrig læst eller hørt et spørgsmål der går på at man har fået købt for mange løg og ikke ved hvad de skal bruges til
Vi bestilte MEZE - Grekernes versjon av tapas, en mengde deilige småretter. I en bakgård på Østre Torg i Hamar finner man en Gresk bakgård med blå- og hvitmalte vegger, oliventre, vannsildring fra en fontene, og lyden av en bouzouki, et gresk strengeinstrument
Kan også laves pågrillen som lækkert grill tilbehør på en sommerdag. Placeres på bagepladen. Så fik jeg griflet endnu en opskrift fra tapas tallerkenen ned
kom de afdryppede ariskokker i en gryde , kom fløde på til det lige knapt dækker , lad det koge ned til det halve , blend og smag til med salt , peber og citron
Lavede en stor portion, som er blevet brugt til tapas sammen med grillede auberginer, i sandwich og som den lækreste creme til fyldte peberfrugter (opskrift følger)