Du kender sikkert også til at ty til hakket oksekød, når det skal gå lidt hurtigt. Her får du en idé til en thaiinspireret ret, som er lige så nem, men meget anderledes, når man har brug for lidt variation
Chili concarne, kylling i pesto, thai duck, det hele var der og det var lækkert. Crispy, blød kartoffel med fyld af hakket oksekød & spidskål, vendt sammen i en spicy-nødde ‘sauce’
Men hakket svinekød, hakket kalv og flæsk eller hakket oksekød er også godt. Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Men hakket svinekød, hakket kalv og fælsk eller hakket oksekød er også godt. Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
) Ønsker du retten med svinekød skal du istedet sige “Moo”, eller med oksekød. Her kommer opskriften på en ganske velkendt og populær thailandsk ret, som jeg er særligt glad for
Spaghetti Bolognese (den rigtige slags – ikke blot hakket oksekød med en dåse hakkede tomater i). Indisk, thai og italiensk er på Top 3-listen, så jeg lavede en ordentlig omgang gammeldags spaghetti bolognese, så der kunne fryses ned til ham også, så vi altid har mad på lager til ham. 450 g hakket oksekød. 450 g hakket oksekød
Massaman karry stammer fra det sydlige Thailand og er oprindeligt en muslimsk ret. Oftest serveres den med oksekød, men den smager også rigtig godt med kylling, rejer eller svinekød
Der er flere af mine favoritter som ærtepesto pasta, græskarbygotto med brunet smør og thai beef salad med, og jeg er sikker på, at dine gæster eller familie nok skal blive imponerede
Friskrevet parmasanost 500 g hakket oksekød 1 tsk. løg 3 stk fed hvidløg 2 stk røde chili (de almindelige fra supermarkedet, ikke de små thai) 2 dåser hakkede tomater 2 spsk