Tomat mos opskrifter

ovnbagt rodfrugtmos

ovnbagt rodfrugtmos

Sæt små tomater i mosen. Kom grøntsagerne i en kartoffelmospresser eller mos dem grundigt med en gaffel
Forret med laks, avokado og rygeost

Forret med laks, avokado og rygeost

Mos avokadoen og bland flødeost i og smag til med citronsaft, salt og peber. 1/2 tomat. 1/2 tomat. 4 pers. 8 skiver rugbrød
Min bedste guacamole

Min bedste guacamole

Snit rødløg, tomat og chili (sørg for at fjerne kernerne) meget fint. blendet til en cremet dip, blendet med edamamebønner eller ærter, most avocado blot tilsat hvidløg, citron, salt og peber og som en grov dip bestående af blot avocado og salt
Guacamole

Guacamole

Bland avocadomos, græsk yoghurt, tomat og rødløg sammen. I Danmark – og sikkert også i andre lande – indeholder guacamole ofte hakket løg, hvidløg og tomat og er smagt til med lime og koriander
Burger med kartoffelfrikadeller

Burger med kartoffelfrikadeller

Mos kartoflerne og bland dem med tomater og udblødningsvand. Kom tomaterne i en skål, hæld kogende vand over og lad dem stå i ca
Pasta med kylling, tomatpesto & erter c",)

Pasta med kylling, tomatpesto & erter c",)

Kjør sammen til en glatt mos og smak til med litt salt og pepper. Tok "snarveien" og brukte kjøpt tomatpesto med chili i dag, den smakte sletts ikke ille
Kremet pasta med tigerreker & tomatpesto !

Kremet pasta med tigerreker & tomatpesto !

Kjør sammen til en glatt mos og smak til med litt salt og pepper. Pesto også -er så godt, i dag kjøpte jeg ferdig rød pesto, med soltørket tomat og chili ✿
Pasta med Bagt Tomatsauce og Mozzarella

Pasta med Bagt Tomatsauce og Mozzarella

i en gryde og mos med et piskeris eller blend med en stavblender alt efter smag. Pasta med tomatsauce er lækkert, og det er faktisk ikke super svært at lave sin egen virkelig velsmagende sauce af friske tomater
Rejecocktail

Rejecocktail

Rejecocktail – Den klassiske rejecocktail består af icebergsalat, en rød dressing a la thousand-iceland-dressing og – naturligvis – rejer lagt i lag og pyntet med tomat, citron, dild og måske lidt kaviar