blandet med kartoffel- eller agurkeskiver samt hakket persille ELLER løg. Som så ofte før tyede jeg til det gamle husmoderleksikon for at se hvordan det stod til medtomatsalat i de gode, gamle dage
sammen med brød eller som tilbehør til varm mad. frisk persille. Det har givet mig lyst til at lave denne enkle, men yderst lækre tomatsalat, der kan spises som slik
pestoen til grøn salat, tomatsalat, til at blande sammen med hytteost, på pizza, til kartoffelsuppe, på brød og så videre… Et hurtigt og nemt tilbehør at lave og som samtidig er fyldt med de lidt mere sunde fedtstoffer, som vi jo skal have lidt af
Som tilbehør har jeg lavet grillet rodfrugter, pesto, guacamole og en tomatsalat. Som du kan læse er mulighederne mange, dog foretrækker jeg denne kombination med oksekød, persille, rød peber og hvidløg
En Estate Viognier, som er en frisk, frugtig og blød hvidvin til lavpris, vil være et oplagt valg til denne lækre ret, som også kunne gå godt med en tomatsalat på siden
Server gerne en lækker tomatsalat der til samt lidt bladgrønt. Tyrkisk pide med feta og persille. En af mine yndlingsretter er Tyrkisk pide, de laves både med en kødsovs og som man ser her med feta
Server dette kød med en god gang stegte kartofler og salat eller klassisk italiensk med forskellige sauterede grøntsager og tomatsalat og ja altid lækkert frisk brød
TOMATSALAT. På sidelinjen er en simpel salat af blommetomater, rødløg, parmesan, persille og kørvel. Denne ret lavede jeg for et par år siden for første gang, og nu vil jeg dele opskriften med andre, da den er forrygende
Server medtomatsalat, spinatsalat og brød, eller som her med perlebygblanding. Bland lammekødet med alle de andre ingredienser, og rør det til en blød fars