Cremet, krydret tomatsuppe. For mig er der ikke meget, der slår en skål god, frisk pasta med hjemmelavet pesto, friske cherrytomater og basilikum – det er nærmest indbegrebet af sommer
Og lige herunder får du min opskrift på den (næsten) fully raw tomatsuppe, som jeg forsøgte at bide skeer med og faktisk stort set spiste hele portionen af helt ALENE, som et aftensmåltid
Derfor skal den kolde tomatsuppe med brødcroutoner selvfølgelig også på listen. Jeg har dog også haft mindre lyst til at lave mad efter en lang, varm dag
Når tomaterne har fået nok, tager du dem ud af ovnen og hælder dem op i gryden med løg. I anledning af invitationen følte jeg mig forpligtet til at give en lille takkegave
Brug endelig alt det grønne. Kom kokosmælken og de flåede tomater i. grøn karrypasta 5 dl kyllingebouillonEt stort stykke ingefær, finthakket1 fed hvidløg i meget tynde skiver4 limeblade1 dåse flåede tomateren masse grøntsager (jeg brugte 4 gulerødder, 1 peberfrugt, 2 løg) evt. 1 dåse flåede tomater
hakkede tomater. Tilsæt bouillon, hakkede tomater samt tørret basilikum og kog op. Tomatsuppe med tortellini (4 pers. 250 g frosne grønne ærter. Tilsæt tortellini og kog 12 minutte (ved en kogetid af tortellini på 18 minutter). Tomatsuppe med tortellini (4 pers. 1 ds hakkede tomater. 250 g frosne grønne ærter