De er sprøde, luftige, fiberrige – men på ingen måde tørre & tunge…. Det her er opskriften der “tog rumpetten” på mig, dét havde jeg ikke lige regnet med – altså at det skulle ende op med at være nogle virkelig lækre boller & så er de endda proppet med dejlige proteiner
Tun gøres klar. Denne gang har jeg fokuseret på at lave noget der kan komme med i madpakken – Det blev til nogle grove sandwichbrød, der næsten kun består af kerner og frø
Tunfrikadellerne er velsmagende og nemmere at få i ungerne end mange andre retter med fisk. Det kan være svært at nå, især hvis man ikke bryder sig ret meget om fisk, men fisk fra dåse tæller også med i regnskabet
Blend det hele med en stavblender og spæd til med mælk, hvis dejen bliver for tung. Til fyld brugte jeg blot, hvad jeg havde i køkkenet, som bestod af skyr med vaniljesmag, nektarin valnødder, tørret hindbær og ristede hasselnødder
Derefter snitter du løget, og blandet det sammen med tun, havregryn, ægogskyr i nævnte rækkefølge. Ugens ’sund torsdag’ opskrift er en omgang super lækre, sunde og meget kalorielette tunfrikadeller