Havregryn blendes til mel, hvorefter øvrige ingredienser tilsættes. På helligdage som denne fredag har vi tit lyst til at forkæle og selv, fordi vi har tid til det – hvilket blev til disse sunde og næringsrige vafler – da det ud over at være lang fredag er international vaffeldag
Det første som slo meg da jeg fisket opp en julepølse fra Jens Eide, egg fra Ek Gårdspakkeri, hvetemel fra Kvelde Mølle, Nyr ferskost og sterk sennep fra Gyllensten var "Det må bli pølse i vaffel"
Tænd op for dit vaffeljern så det bliver varmt. Jeg har erstattet mel med HUSK og havreflager, og har ligeledes kommet hytteost i, i stedet for almindelig mælk
Du kan oven i købet skifte hvedemel ud med boghvedemel, og så har du et stk glutenfri morgenvaffel. Mos bananen i en skål og pisk det sammen med æg, mel og kardemomme med en gaffel
Jeg selv har et hjerte-vaffeljern som jeg kun lige er begyndt at eksperimentere med - jeg synes virkelig vafler er lækre, så det kommer der meget mere af her på bloggen
Det giver en sød og nærmest karameliseret skorpe på din vaffel. I søndags, da min M havde fødselsdag, besluttede jeg mig for at give mit nye vaffeljern en seriøs prøve
Til vaffeldejen. Smelt smørret og stil til afkølling. Lad vaffeldejen stå på køkkenbordet i ca. Bland alle "tør" ingredienser sammen (mel, salt, bagepulver estragon) og hæld mælken i
Jeg holdt eksempelvis en gang madklub med kæmpe vaffelfest (se her). Vaflerne her er lavet med halv rugmel og halv kikærtemel, der giver en virkelig god smag
En vaffel svarer til. en kvart lille banan, 7,5 gram havregryn, 1 tsk mel (bruger kun glutenfrit) , lidt under et kvart æble, 1 lille jordbær skåret i 3
Jeg har derfor kombineret de to i en sprød vaffel med både peanutbutter og marmelade i dejen. Jeg har brugt mit fantastiske vaffeljern fra Tefal Snack collection til at lave vaflerne
Pisk bananmos og æg sammen og tilsæt mel, salt og havregryn. Denne opskrift har jeg faktisk prøvet af for utrolig lang tid siden, og billedet af min bananvaffel har også ligget på instagram i meeeget lang tid, men da jeg prøvede at lave sådan en bananvaffel i morges, havde jeg faktisk brug for at få genopfrisket opskriften, og derfor synes jeg også, at jeg ville dele den med jer
Cloud Bred er veldig godt, oppskrift her, men det minner mer om vaffel enn brød. Hvis man vil spise bær og frukt, så er bringebær, cantalope melon og appelsin det beste alternativet