Vandbakkelsekage. ) Desværre er vores moster her ikke mere, så det glæder mig når jeg skal lave kagen og tænker tilbage på hende når hun kom med den til os
Vandbakkelsekagemand. Vandbakkelser – Det elskede og hadede bagværk. Mange danskere forbinder kagemand med vandbakkelsesdej formet som en mand eller kone og pyntet med glasur og slik
Igen andre sværger til en vandbakkelse med creme i eller en med flødeskum i. I min barndom fik vi boller med creme i – ikke sådan en traditionel bolledej, men mere en bolledej end en vandbakkelse eller butterdej – en bolledej med smør i … rigtig smør
Jeg brugte min gode gamle opskrift på vandbakkelser, og den sad som altid lige i skabet. Kagerne blev fyldt med nylavet jordbær / rabarber marmelade og vaniljecreme rørt op med flødeskum
Vi var begge overraskede over, hvor nemt det faktisk var at lave og nu er der jo ingen undskyldning for IKKE at lave en hjemmelavet kagekone af vandbakkelse næste gang jeg har fødselsdag
Er særligt glad for dem af vandbakkelse. Hvilken kage er altid på bordet, når I holder fødselsdage. Jeg synes, at kagemænd og -koner er en super hyggelig tradition
I min version puttede jeg blåbær ind i vandbakkelsen før kagecremen. Vandbakkelse. Jeg er ikke den store kage/dessertmand, men så er det godt, at man kan finde inspiration hos nogle af de mange andre madbloggere i Danmark
Jeg elsker at bage kagemand og gør det gerne, når jeg ser mit snit De to favoritversioner her i Danmark er nok vandbakkelse og brunsviger, men i min verden er det altid vandbakkelsen, der vinder
I vores familie er vi helt pjattet med vandbakkelse, og der skal helst være rigeligt af det. Så da vi skulle til Helle's fødselsdag i søndag, hvor jeg havde lovet at medbring kage, var jeg ikke sen til at bestemme mig for, at der i hvert fald skulle være kagemand
Kagen er faktisk uhyrlig nem at lave og kalorieindholdet er ikke vandvittigt i forhold til så mange andre kager idet den er lavet på vandbakkelse og flødeskum
Jeg husker mest vandbakkelser fra da jeg var barn. For en del år siden var jeg i Paris og fik på en god restaurant, de lækre små vandbakkelser med vanilieis og chokoladesauce
Dem fik jeg så bugt med denne gang, plus med den smule kage creme der var til overs med vanilje. Når der laves vandbakkelser/profiteroles/wales-boller (samme ting, mange navne) til das Rubinsteiner bliver der altid lavet lidt ekstra boller, bare hvis der nu kom en mere, og hengemt i fryseren