Det er en slags vaniljebudding. Kornene fra en halv vaniljestang (kan godt udelades hvis du synes det bliver for meget vanilje, jeg elsker bare når man kan se kornene i desserten)
Den er lavet af mælk eller fløde, sukker samt æg og smages til med vanilje og andre lækkerier. Flan bages i vandbad i små portionsforme og serveres som små, blævrende buddinger
Skyr med vanilje smag. Chia budding bestående af Chia frø lagt i blød i rismælk natten over. Min nuttella pynt har jeg lavet af vanilje skyr tilsat chrokolade protein pulver og lidt ren kakao
Penna Cotta er utrolig let at tilberede, og det er en blanding mellem en fløderand og en budding. Traditionelt tilberedes desserten ved, at koges fløde op med sukker og en smagsgiver, som traditionelt set bør være vanilje, men du kan let tilberede penna cotta med en anden smagsgiver
Det er et langt sundere alternativ til grød, budding og creme med gluten og anden stivelse, og her i min chia-mandel-creme har jeg brugt denne mandelfløde