Hindbær/Vanilje Cupcakes med Hindbær-Guf. Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Den prøvede jeg for et par dage siden, og jeg var ikke helt vild med den. Jeg har tænkt mig at eksperimentere videre med veganerpølser i forskellige versioner, men her får I min foreløbige opskrift
Mine vegetter har nemlig bestemt ikke altid villet samarbejde med mig. Den opskrift vil jeg gerne dele med jer her, efter en weekend med vegansk madlavningskursus med begejstrede kursister og mange vellykkede veganske vegetter…
vaniljepulver. Her er simple, sunde og veganske cookies med hvid chokolade og tranebær. Bland alle ingredienserne sammen – proteinpulver, peanutbutter, mælk, mandelmel, kokosolie, vaniljepulver og ekstra smag
Det mætter i mange timer, og så er det højt på protein På billedet har jeg serveret min med hummus og avocado, men det passer sammen med det meste grønt
han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Vanilje/marcipan cupcake m/jordbær frosting(Fyld af chokolade mousse i midten)Du skal bruge
Den er lækker lige at servere til kaffen eller til fødselsdage, men jeg har også lavet den og skåret ud i små firkanter og pakket fint ind i cellofan poser med en lille sløjfe, og givet som en del af en værtindegave
Jeg har brugt økologisk grov hvedemel med lidt mere fiber og så har jeg brugt soyamælk. ½ tsk vanilje. Pandekagerne steges på en varm pande med margarine
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.