Igår lavede jeg denne skønne bulgursalat, og jeg skal love for at der er masser smag i. En af de store udfordringer kan være at finde på en spændende frokost, der ikke tager for lang tid at lave, men samtidig smager skønt og mætter
BulgurKog bulguren efter anvisningen på pakken. Hak forårsløg, agurk og peberfrugter. Hak persillen fint og bland det hele sammen med majs og græskarkerner
syrligt, sødt, sprødt, salt og cremet, og så passer den perfekt til denne tid på året, hvor der er danske solmodne kirsebær og friskbælgede ærter i butikkerne og solskinsvejr udenfor til at grille – denne bulgursalat er nemlig perfekt som tilbehør til et stykke grillet kød, kylling eller fisk og som salat til frokost/madpakken dagen efter
salt og peber. Kog bulguren efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra og lad det køle af. Skær alle grøntsagerne samt persillen i små stykker, og vend det sammen med det afkølede bulgur
Den er nem at tilberede og smager skønt. Den er på menuen i aften, går også overvejer at lave en pappaspizza og en pizza salat deluxe med inspiration fra super madjournalist Jens Linder fra Sverige der skriver for Dagens Nyheter
For når der nu alligevel er gang i grillen, hvorfor så ikke udnytte det, og grille dine yndlingsgrøntsager, for at smække sammen til en lækker bulgursalat med grillet grønt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.