3 stk. flûtes5 dl. vand1 pk. gær1 tsk. salt900 g. hvedemelevt. rosmarin, groft salt og olivenolieSaml ingredienserne til en dej og lad den hæve lunt i en time
Mine favorit mærker er Semper, Schär og Finax. Vores favoritter er Sempers fiber penne, købes hos Specialbageren, eller La Bouna Vita, som vi køber i vores lokale brugs, men prøv dig frem
J. e. g. f. i. k. t. r. m. d. a. p. ø. v. n. u. o. s. j. l. ,. b. h. D. æ. K. é. O. å. 4. M. y. B. S. (. ). 5. 2. 0. 1. 9. Ø. R. L. -. 3. N. P. c. A. F. ) g
Dette er den sidste omgang brød fra weekendens fest. Jeg valgte opskriften, som er fra Amo, da jeg ville bage nogle hvide brød, der havde noget massefylde og som smagte af noget
De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet. Der blev sat dej over til grydebrød (som absolut er verdens bedste - og mit ynglings brød
Mine ligner lidt flade boller, men jeg gjorder dem heller ikke helt flade før efterhævningen. De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet
De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet. Der blev sat dej over til grydebrød (som absolut er verdens bedste - og mit ynglings brød
I mangel på bedre overspringshandling besluttede jeg at bage nogle gode grove sandwichboller i dag. Det skal lige siges, at det ikke er en god ide at varme ovnen op til 225 grader, når lejligheden i forvejen nærmer sig 30 grader, men om ikke andet er der gode boller til frokost og en aftensmadsburger