Disse kartofler blev virkelig lækre og med en mild senneps og rosmarin smag. Det var nemlig en lille spændende bog om sennep og jeg er gift med en sennepsentusiast, som altid har flere slags sennep i køleskabet
Slå den ned og form 3-4 flutes. Dæk dem med et viskestykke og lad dem efterhæve et lunt sted i 20 minutter. Pensl flutesmed vand og bag dem i ovnen ved 250 grader i cirka 15 minutter
I. g. å. r. a. f. t. e. s. v. i. p. b. ø. h. o. l. k. m. n. d. D. ,. æ. L. j. ). M. u. S. y. T. B. O. R. F. (. 2. 3. 5. 1. 0. 4. -. +. Æ. 8. c. K. V. H. ❤. P. E. N. A
Få mere smag i dine brød med lidt surdej og længere hævetider. Hæld dejen ud på et meldækket bord og pas på med at slå og trække for meget i det for så mister det noget af sin luft
Forleden lavede jeg rustikke flutesmed kikærtemel. Jeg ved at de elsker oliventapenade og jeg bagte flutes hen under aften, så de var nybagte og klar til en top oliventapenade
Med mit nye bagestål synes jeg at jeg ville genbesøge nogen af de mere enkle koncepter. Fold den forsigtigt et par gange på hver led og del den i tre flutes og lad dem stå og efterhæve en time
)Flutene er oprindeligt en franskbrødsopskrift fra Amo, og hvis det ikke lige er flutes man skal bruge, kan de med fordel bages som boller, i en brødform eller som et rundt franskbrød i stedet
Valget faldt på disse lækre hvidløgsflutes. I fryseren lå til gengæld en lille pakke Italienske Krydderurter fra Knorr med rødløg, hvidløg, persille og en masse andre lækkerier
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.