Opskrift. Form til 12 - 15 boller med fugtede hænder og læg på bageplade beklædt med bagepapir. 350 ml lunken vand25 g gær 1 spsk sukker1/2 dl olivenolie 2 store æg 300 g havremel (jeg brugte den fra Rema 1000)250 g Orange Finax1 1/2 tsk havsaltRør gæren ud i vandet og tilsæt sukker
)Man kunne også kalde dem for "brusebadsboller", da det passer perfekt at stå op og kaste dem på en plade og ind i ovnen, op i bad, og vupti så er der friske boller til morgenmaden
Dejen skal være sej, men klistert på grænsen til det flydende. Bollerne sættes på den varme plade med 2 skeer. Bages 18-22 min til de er lysebrune og lyder hult ved bank på undersiden
Så skulle der lige laves boller til børnenes madpakker og det blev så til dem her, som jeg har komponeret ud af hovedet - rigtig lækre luftige og svampede på grund af kartoflerne
Udgangspunktet var en opskriftpå havrehorn, som jeg havde fundet på Jeg ændrede dog lidt påopskriften, så den passede til de ingredienser, jeg havde på lager
Opskrift. Resultatet blev lige hvad jeg havde håbet på. De er færdige på en god halv time. Det er vinterferie og min mand bager (gluten)boller til børnene
bær og mandler, en masse pålæg selvfølgelig, lidt frugt og grønt og en OREO cheesecake. Til denne brunch serverede jeg også grove havreboller, amerikanske pandekager, små skyrskåle m
Mangler du en opskriftpå glutenfrie boller, så prøv i stedet min opskriftpå lækre havreboller. Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Synes godt om dette
Med lette opskrifter og overskueligt layout. Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)
, Kanelbrød - er bare lækkert, Langtidshævede havreboller - indeholder kun havregryn som det grove, opskriftenpå Franskbrød er en rigtig god grundopskrift som jeg selv synes rigtig godt om til pølsebrød, flutes og franskbrødet selvfølgelig
Se opskrift under brødKartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker. 20 kartofler af almindelig størrelse1 stor porre2 fed hvidløg2 hønseboullionterningerpeber1½ dl fløde - madlavningsfløde eller piskefløde1 pakke bacon creme fraichegroft brød - jeg serverede havreboller til i dag
Denne opskrift er den sammen som opskriftenpåhavreboller, dog med få ændringer. På torsdag kommer en ny opskriftpå knækbrød, da jeg på sammen måde som med disse boller, ikke synes at den gamle var optimal
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.