Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Denne gang havde vi en masse soltørrede tomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet med soltørrede tomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt med kyllingogsvampe
Steg kyllingen i olien på en pande og krydr med salt og peber. kyllingebryst, tern. Steg svampeog forårsløg på panden til væsken er løbet af og fordampet
Brun kyllingen i olie og læg den på en tallerken. kyllingebryst. svampe, rensede og evt. salt og peber. Svits svampeog løg i gryden til svampene har afgivet vand og vandet er fordampet
Denne kyllingeret har masser af smag fra pesto ogsvampe, kræver forholdsvis få ingredienser og kan varieres alt efter, hvad du har lyst til eller skulle have i køleskabet den dag
D. a. v. i. f. o. r. e. t. p. u. g. s. d. n. k. j. l. y. m. ,. å. æ. c. ø. J. h. b. (. ). F. q. P. 2. -. 3. 5. 0. 1. 4. %. S. K. T. R. L. V. M. N. H. B. C. I. G. A. w. U
I har stemt på, hvilken pastaret, I ville have først – og det blev den her med kylling, blandede svampe, frisk persille, øko bacon og sojaristede pistacienødder
Tag kyllingen af panden og lad dem steg de rensede svampene, i smører til de er dejlig brunede. Bank kyllingebrystet flade så de blive jævn i tykkelse, krydder med salt og peber og rist dem i smørret i ca
Da suppen herudover er kogt på en kylling, er der kød til at spise sammen med suppen, muuuums. Så fyldt med masser af grøntsager, men samtidig har denne suppe en lækker cremethed over sig og ikke at forglemme en virkelig god og fyldig smag
I en anden pande smider du svampene, bacon, kyllingog kålen i. Bloggeren har en off dag. ud og bare sjosker rundt i kærestens grå og bløde hjemmebukser og hans
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.