smør/margarinetilstegning. Drys salt og peber på indersiden. Skyl persillen og læg den i hjerterne. Rul hjerterne sammen og bind dem stramt sammen med kødsnor
Der er ingentvivl om at kammuslinger er en af minfavorit forretter/hovedretter - og jeg elsker dem på min fars usunde måde Har du lyst til at forsøge kommer opskriften her
vandmezinatil at jævne saucen medRens hjerterne for blod, fedt og fjern alt det der ikke er kød. Når kødet er færdigt, tages det op og saucen svavblendes og jævnes med mezina, hvorefter kødet tilsættesigen
Tilflødesovsen skal du bruge følgende. Nu skulle det være på tide med en ny DUKAN opskrift. Denne ret lavede jeg egentligikkei dukan henseende, men det var så godt, at jeg omskrev lidt og nåede frem til dette fantastiske resultat
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. n. d. r. ø. m. e. t. ,. l. b. s. v. æ. g. a. h. j. o. -. 4. u. k. c. 1. x. å. ). V. y. p. B. f. S. D. T. G. '
Fasanbryster drysses med lidt salt og bacon vikles om, steges på panden. Kog pande af med lidt vand og tilsæt fløde salt og peber ribsgelé og kyllingeboullion
Hak hvidløgrosmarin og chilii små stykker. Skær løg i både. Sæt de hakkede grøntsager over på panden ved høj varme og med becel eller smør og svitsindtil løgene er blanke
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.