Jeg synes RKT er fantastisk at arbejde med. Det giver mulighed for, at lave store figurer på toppen af en kage, uden at skulle tænke på vægten (af figuren altså)
MMF er en forkortelse for 'Marsh Mellow Fondant' - altså en fondant lavet af skumfiduser. Personligt synes jeg den hjemmelavet MMF smager 100 gange bedre end købt færdiglavet fondant
"Kageslik-modellervoks" som kan formes eller beklædes med fondant. Har du også set The Cake boss forme figurer ud af Rise Krispies Treat, og tænkt at det måtte du lave en dag
Rør først gæren ud i vandet så det er jævnt fordelt. Brug en stor skål. Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeske
1,5 kg svinekam uden sværd (stegetid. 1,5 timeHavsalt og peber2 fed hvidløg1 bundt rosmarin3 fennikler2 spsk olivenolie3 løg2,5 dl vand2,5 dl hvidvin1 bundt asparges½ kg babygulerødder1 bundt kørvel25 gr smørTænd ovnen for 180 gr
Kage skal der til, når der skal fejres fødselsdag. Her kommer mit forslag på en 18'års fødselsdagskage med hindbær- og chokolademousse opsmurt med vaniljesmørcreme toppet med bløde roser af frosting
Der bliver 12 stk af denne opskrift. Ingredienser100 g stenkværnet fuldkornsspeltmel550 g stenkværnet fintsigtet speltmel20 g økogær15 g salt10 g lyst rørsukker4,5 dl vand2 sp olivenolie
Disse små fine peanuts-snack smager ubeskrivelig lækkert, de ser super godt ud og sidst men ikke mindst, er de noget så lette at lave – Helt perfekte til når veninderne kommer til kaffe
Jeg er vild med morgenmad. Synes det er sådan et rart måltid, og ofte er det sådan at hvis dagen starter med god morgenmad og god tid, sp bliver det også en god dag
Der bliver 12 stk af denne opskrift. Ingredienser100 g stenkværnet fuldkornsspeltmel550 g stenkværnet fintsigtet speltmel20 g økogær15 g salt10 g lyst rørsukker4,5 dl vand2 sp olivenolie
Min farmor bagte ofte fedtkager, og ikke kun til jul, som vi nu gør her i huset. Opskriften her er ikke hendes, da hun bagte dem af ren fedt, og mange vil nok sige at det er “det rigtige”, men jeg kan godt lide denne opskrift med halv smør og halv fedt
… deller. Godmorgen. Jeg ved ikke helt, hvad jeg vil kalde de hersens lækre og sunde grøntsags-deller… Men de er hvertfald lækre og kan sagtens gøre det ud for både kødet eller tilbehøret til et måltid
Her er en opskrift på grøntkålsuppe, og ikke den gammeldags af slagsen, med flæskesuppe og byggryn som min farmor lavede den, Jeg har givet den et tvist, med bl
Så er der igen blevet leget med fondant og igen er det den nemme MMF. Den er nem at lave, nem at arbejde med og så er det nemt altid at have alle ingredienser i huset da de alle har en lang holdbarhed
Min farmor bagte ofte fedtkager, og ikke kun til jul, som vi nu gør her i huset. Opskriften her er ikke hendes, da hun bagte dem af ren fedt, og mange vil nok sige at det er "det rigtige", men jeg kan godt lide denne opskrift med halv smør og halv fedt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.