Mine Favoritter

Mine Favoritter

Mine Favoritter
Salte citroner

Salte citroner

M. a. s. e. r. f. C. i. t. o. n. D. l. c. u. p. æ. k. b. g. m. d. v. å. j. h. y. N. ø. J. ,. S. L. (. I. ). T. 1. 5. -. P. 2. G. e l
Verdens bedste brownie

Verdens bedste brownie

-) Min moster skulle besøge mine forældre, og vi aftalte at eftermiddagskaffen og kage skulle indtages her i Hjortshøj
Sagopandekager - Pandekager med Sagogrød

Sagopandekager - Pandekager med Sagogrød

Alle børn og voksne kender pandekager, og der er sikkert mange som mig der forbinder pandekager med regnvejr, kortspil og masser af stearinlys
Rødbedesalat med syrlige æbletern

Rødbedesalat med syrlige æbletern

Det er en meget smuk og nem salat at tilberede, som er spækket med sunde vitaminer og mineraler. Rødbede er en grøntsag, som vi ikke er så gode til at anvende herhjemme
Klassisk chokoladekage

Klassisk chokoladekage

E. n. k. l. a. s. i. c. h. o. d. e. g. m. u. r. p. å. t. D. v. f. ,. j. b. -. æ. M. H. y. N. (. G. T. ). J. ø. 2. 0. 3. 1. 5. 7. %. /. 4. ½. S. I. P. R. V. B. K
Banankage og diverse glasurer

Banankage og diverse glasurer

guarkernemel til mine glutenfri opskrifter. Når man ikke lige har været over bananerne et par dage, så sker der det, at bananerne bliver brune, og ikke er så spændende at spise (medmindre man er på frugtkur og lever a la 801010, så er bananen på dette tidspunkt en absolut luksus)
Opskriften har jeg lånt....

Opskriften har jeg lånt....

af Alletiders Opskrifter - de har utroligt mange superlækre opskrifter - og i dag bager jeg banankage til kollegerne - ja, så er der noget at glæde sig til igen i morgen
Gulerodsbanankage og yoga søndag

Gulerodsbanankage og yoga søndag

Ikke dårligt i mine øre, da jeg er stor fan af alle 3 ting og hermed var det bestemt hvad de 3 trætte bananer skulle bruges til
De Bedste Grovboller

De Bedste Grovboller

Jeg har haft opskriften på disse boller siden jeg var barn. Men hvor den stammer fra, det ved jeg ikke

Banankage med chokolade

Lækker banankage med chokolade (og/eller kokos)Portion. Bradepande str. 23 x 34 cm (kagen bliver ca. 4 cm høj)100 g smør300 g sukker5 æg, stuetemperatur300 g hvedemel2 tsk (10 g) bagepulver3 tsk (12 g) vanillesukker3 tsk (7,5 g) stødt kanel200 g bananer (1 mellemstor banan = skrællet vægt ca
Yndlings æbletærte på smuldre-måden

Yndlings æbletærte på smuldre-måden

Det tager sammenlagt under en time, det smager som en bid af himlen, og det er billigt og nemt. Det er virkelig svært at være på kur om efteråret
Banankage med chokoladestykker

Banankage med chokoladestykker

Den her banankage er bagt efter den klassiske Karoline opskrift. Jeg har dog i stedet for at bage den i en rugbrødsform/kageform bagt den i bradepande og skåret chokolade i tern og puttet i kagen istedet for at lægge smeltet chokolade over kagen
Svampet gulerodskage med cream cheese frosting

Svampet gulerodskage med cream cheese frosting

Jeg må indrømme, at jeg selv var ret glad for resultatet - og det var mine venner vist også. Jeg har sjældent bagt så meget kage, som jeg har gjort de sidste par uger - men det er jo ikke det værste
Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

Mine bedsteforældre bor på Fyn, og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange gange, min morfar har hentet friskbagt "brunner" til os hos bageren, og jeg siddet med snaskede fingre og en veltilfreds mavse på terrassen i min mormor og morfars sommerhus
Ristet rugbrød med flødestuvede kantareller

Ristet rugbrød med flødestuvede kantareller

Nu er vi midt i kantarellens højsæson, og det skal ikke gå ubemærket hen. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på
Cremet tunmousse med ricotta og æg

Cremet tunmousse med ricotta og æg

Hvis du spørger mig, må tunmousse meget gerne være dejligt cremet, have et friskt og syrligt strejf af citron og en salt undertone fra kapers
Vindruegelé

Vindruegelé

Vindruegelé af røde dansk dyrkede druer. Opskrift1 liter vindruesaft - koges af 2-3 kg vindruer afhængig af hvor saftige de er40 g Melatin (et brev gul)800 g sukker4 spsk citronsaftFørst koges saft af vindruerne