Det er en meget smuk og nem salat at tilberede, som er spækket med sunde vitaminer og mineraler. Rødbede er en grøntsag, som vi ikke er så gode til at anvende herhjemme
E. n. k. l. a. s. i. c. h. o. d. e. g. m. u. r. p. å. t. D. v. f. ,. j. b. -. æ. M. H. y. N. (. G. T. ). J. ø. 2. 0. 3. 1. 5. 7. %. /. 4. ½. S. I. P. R. V. B. K
guarkernemel til mine glutenfri opskrifter. Når man ikke lige har været over bananerne et par dage, så sker der det, at bananerne bliver brune, og ikke er så spændende at spise (medmindre man er på frugtkur og lever a la 801010, så er bananen på dette tidspunkt en absolut luksus)
af Alletiders Opskrifter - de har utroligt mange superlækre opskrifter - og i dag bager jeg banankage til kollegerne - ja, så er der noget at glæde sig til igen i morgen
Lækker banankage med chokolade (og/eller kokos)Portion. Bradepande str. 23 x 34 cm (kagen bliver ca. 4 cm høj)100 g smør300 g sukker5 æg, stuetemperatur300 g hvedemel2 tsk (10 g) bagepulver3 tsk (12 g) vanillesukker3 tsk (7,5 g) stødt kanel200 g bananer (1 mellemstor banan = skrællet vægt ca
Puha, siden sidst har jeg været oppe til tre eksaminer - på seks dage. Det har været en smule travlt, men jeg tror nu, at det hele er gået fint - og så er det jo meget dejligt at kunne sætte hak ud for endnu en eksamen hver gang
Den her banankage er bagt efter den klassiske Karoline opskrift. Jeg har dog i stedet for at bage den i en rugbrødsform/kageform bagt den i bradepande og skåret chokolade i tern og puttet i kagen istedet for at lægge smeltet chokolade over kagen
Jeg må indrømme, at jeg selv var ret glad for resultatet - og det var mine venner vist også. Jeg har sjældent bagt så meget kage, som jeg har gjort de sidste par uger - men det er jo ikke det værste
Mine bedsteforældre bor på Fyn, og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange gange, min morfar har hentet friskbagt "brunner" til os hos bageren, og jeg siddet med snaskede fingre og en veltilfreds mavse på terrassen i min mormor og morfars sommerhus
Tænk engang, hvor går tiden hurtigt. Det er allerede weekend igen. Jeg brokker mig nu ikke. For én gangs skyld går jeg nemlig en relativt afslappet weekend i møde
Nu er vi midt i kantarellens højsæson, og det skal ikke gå ubemærket hen. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på
Vindruegelé af røde dansk dyrkede druer. Opskrift1 liter vindruesaft - koges af 2-3 kg vindruer afhængig af hvor saftige de er40 g Melatin (et brev gul)800 g sukker4 spsk citronsaftFørst koges saft af vindruerne