Krydr med salt og peber. Grill eller steg kyllingen i ovnen i ca. Det er mandag og solen har skinnet hele dagen og man mærker foråret der pibler frem, fugle der kvidrer og solens varme
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. b. v. j. k. t. a. f. S. ,. h. D. ø. m. å. p. æ. H. J. -. B. U. y. N. G. A. M. K. I. C. /. c. P. Å. T. ). V. (. 2. 3. 1. 7. 0. 4. 5. R. é. L. 8. 9. q. O. E. z. w
Kyllingen bliver tilberedt direkte i kokosmælken, hvorpå den "pocheres" og bliver ufattelig mør. Kog i mellemtiden vand med lidt salt op til dine nudler og tilsæt
Smid kyllingen i kærnemælk krydret med salt og peber. Stegt kyllingmed melonsalat. Tag kyllingen op af mælken, dup den tør og steg den i en blanding af smør og olie på en pande til den er gyldensprød og gennemstegt, inden den skæres i skiver og anrettes på salaten
Start med at brune kyllingen på alle sider i lidt smør og olie. Så er det tilbage medkyllingen. Bær over med billederne for tiden – vi taler mobilbilleder og sommerhustallerkner
G. R. Ø. N. K. A. Y. L. I. J. a. g. r. ø. n. s. e. d. l. t. å. i. k. u. ,. f. b. o. c. m. y. ). H. v. p. O. P. S. F. T. 4. 5. 0. 2. 1. -. æ. E. M. Å. D. h. j. ) G
Anret de grillede kyllingebryster på tallerkenerne sammen medgrøntpakkerne, pres saften fra de grillede citroner over kødet og server de bløde hvidløg til
Spirerne kommer efter et par dage og de grønne skaller kan spules af med vand fra vandhanen. Hæld væden over kyllingen en eller to gange under stegningen
Og server det hele flot anrettet ogmed en hjemmelavet dild-dip til at dyppe i. Skær en lomme i alle kyllingebryster, fyld smørreosten i lommen så meget som man nu end ønsker, luk kyllingebrysternemed bacon
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.